STRUČNI SEMINAR: Razumevanje finansijskih izveštaja

//STRUČNI SEMINAR: Razumevanje finansijskih izveštaja

STRUČNI SEMINAR: Razumevanje finansijskih izveštaja

19,500.00 дин.

STRUČNI SEMINAR:
Razumevanje finansijskih izveštaja

Prijavite se danas onlajn! Dobićete popunjenu opštu uplatnicu prilikom naručivanja ovog seminara. Čim dobijemo dokaz o uplati, vaša prijava će postati važeća, i dobićete link na imejl u vezi sa daljim instrukcijama. Plaćanje je obavezno pre početka seminara.

Na ovom seminaru dobijate tri poklona:

– Priručnik u štampanoj formi
– Torbu za laptop boje džinsa
– Kišobran koji vas štiti od kiše a otporan je i na vetar

PRIRUČNIK NOSITE KUĆI SA VAMA! Vaša uplata uključuje ovu publikaciju u štampanoj formi koja sadrži svaku tačku analiziranu tokom seminara. Sa svim važnim informacijama raspoređenim u lako dostupnom formatu za brzo učenje, ova publikacija znatno olakšava razumevanje i rad sa finansijskim izveštajima. Publikacija uključuje i rečnik finansijskih pojmova i primere finansijskih pokazatelja, bilans stanja, bilans uspeha i izveštaj o gotovinskim tokovima, revizorske izveštaje i mnogo toga još. Mnogo puta ćete se vraćati ovom priručniku, biće vam dobar vodič i pouzdan resurs za razumevanje osnova računovodstva i najsloženijih finansijskih izveštaja.

Broj artikla: 001 Kategorija:

Opis

Da li ste ikada poželeli da saznate kako posluje firma koju vodi neko vama blizak ili, čak, vama nepoznat lično, ali vas to, ipak, interesuje? Na našem seminaru ćete to naučiti. Jednostavnim jezikom rečeno, objasnićemo vam kako da tumačite finansijske izveštaje, tumačite podatke i da ih adekvatno upotrebljavate.

Ono što izdvaja uspešne kompanije od neuspešnih je, često, loše vođenje finansija, a ne loša prodaja, nedostatak timskog napora ili osrednji proizvodi i usluge.

Kada menadžeri, supervizori i vlasnici preduzeća ne razumeju finansijski status svojih organizacija, skloni su tome da donose loše poslovne odluke koje prete da ugroze finansijsku stabilnost njihovih kompanija. Ovaj kurs je osmišljen tako da vlasnicima preduzeća, menadžerima i ostalim nefinansijskim stručnjacima pruži arsenal alata za razumevanje, analizu i interpretaciju finansijskih izveštaja.

View Fullscreen